Mire kell figyelni a kasszában? Hogyan zajlik az áruátvétel vagy a termékek kihelyezése? Többek között ezeket is megtanulják azok a felnőttképzésben résztvevők, akik a Tesco Magyarország áruházaiban szereznek valódi kereskedelmi gyakorlatot tanulmányaik során. A Tesco Akadémia Kft. szervezésével az októbertől karácsonyig tartó időszakban, több mint 330 fő sajátítja el a szükséges ismereteket az országban található Tesco áruházak egyikében.

Partnereinket támogatjuk pályázataik megvalósításában, melyek célja többek között az átképzés, hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és integrációja, gyes-en levő kismamák szakmához való juttatása.

A kifutó OKJ képzések mellett az új programkövetelmény alapján megvalósítható képzések gyakorlati ismeretátadását is támogatjuk, többek között az Élelmiszer-eladó, a Pénztáros vagy az igazán népszerű Ruházati eladó szakmákban. Oktatóink nagy kereskedelmi tapasztalattal vezetik be a résztvevőket a szakma rejtelmeibe és készítik fel őket a sikeres vizsgára és a későbbi munkavégzésre.

Nagy öröm és büszkeség, amikor olyan hírt kapunk, hogy a képzést követően a résztvevők a Tescóba jelentkezik dolgozni. Sikeres kiválasztás esetén pedig egy olyan ismerős arcot köszönthetünk, akivel már jól ismerjük egymást.

Együttműködéssel kapcsolatban keress minket: https://www.tescoakademia.hu/ceges-szolgaltatasok/